Sunday, October 17, 2010

mandi KOLAM


bagi pendapat papa ( kita beli kolam yg besar ckitlah, baru nampak real damia mandi ala2 kat gambang, baru buleh muat ramai )

bagi pendapat mama ( ala, tak payah besar2, bukannyer ramai nak main, membazir air jer )

alih2 beli jugak kolam ikut idea papa



mula2 damia sgt excited main, tp lame2, dia boring sbb main sorang2, pahtu aku call kak mona ngan abg jang suh hntr hambali ngan hamka skali...



daris pun sgt2 suke tgk kakak ngan abg2 sepupu dia main...



pengajarannya : lain kali beli kolam yg padan2 patut jer tgk saiz, jgn beli yg besauuu sgt keranaaaa sgt lah lame utk menunggu air penuh dan sgt2 membazir

2 comments:

Cik Puan Aida said...

alala...bole le kite tumpang skaki?hehe

mama_mia4040 said...

hihihi, alalalala, meh lah jaln umah cma kalo free neh pn aida tomei

sekadar PERINGATAN untuk teman-teman

JIKA anda didalam.....

"berfikirlah dengan hati yang TENANG, dada yang LAPANG, jiwa yang MATANG"

INSYAALLAH...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK SAYA !!!!

aku SAYANG KELUARGA aku