Wednesday, January 13, 2010

~ GILA noVel ~

SALAM 2010 buat sume kawan2, haiii !!!
  • 1 Januari 2010
~ pindah umah baghu (perasaan > happy ckit2, sedih byk2, coz dah tak duduk skali ngan umi & bak)
~ barang/perabot takder langsung wooooo

tapi...suprise!!!

sume papa beli (tengQ papa, i luv U) ala bukan lengkap sume, tp bolehlah..alhamdulillah

~ malam tu buat sembahyang hajat ckit, cume ngan bak, adik beradik dan 2 3 orang cikgu sekolah papa

mama taruk gambar luar rumah jelah dulu yer, hihihihi


  • 2 Januari - 12 Januari 2010
~ Time sibuk kemas2 rumah
~ kain baju macam bukit kijal banyaknyer tak dicuci

dahlah, stop citer pasal umah, citer pasal lain plak lah

terbaru citer pasal hobi terkini time pregnant ni..
~ GILA novel ~

mmg hakikatnya mama ni suke sgt baca novel, tapi time pregnant ni bertambahlah peratusan kesukaannya..rase2 dah cukup 10 novel mama beli bulan ni saje...(hihihi, jgn marah ye papa...) antaranya... jeng je jeng
  1. Mikhail (Ramlee Awang Murshid)
  2. Aku Cinta Dia (Sharifah Abu Salem)
  3. Makna Cinta (Maria Alina)
  4. Cinta Dua Jiwa (Rania Firdaus)
  5. 9 Nyawa (Ramlee Awang Murshid)
  6. Kalimah Jiwa (Haiza Najwa)
  7. Rindu Untuk Dia (Dhiya Zafira)
  8. Mulanya satu Cinta (Rose Harissa)
  9. Bebunga Kasih (Hani Fazura)
  10. Ada Cinta Dihati (Emma Maizura)
  11. Tiada yang Kedua (Sania Yasmin)
  12. Cinta Kau Dan Aku (Siti Rosmizah)
  13. Andai Itu Takdirnya (Siti Rosmizah)
  14. Seharum Cinta Lestary (Ramlah Rashid)
  15. Kau Sayangku (Bikash Nur Idris)
nanti bila dah mama ada almari, mama ambik gambar novel2 mama_mia yer...wah wah wah..

p/s : papa~ bagi duit lagi kat mama untuk tambah koleksi
p/s : damia ~ jangan kacau mama nak study novel2 ni..

2 comments:

fiza zasmi said...

wah, banyaknye novel... fiza pn suke bace novel, tapi tak ade la koleksi sbnyak tu... =)

mama_mia4040 said...

alah, takder banyak pun fiza, ciput jer tu..cma ni membazir namenyer kan fiza kan? hihihi

sekadar PERINGATAN untuk teman-teman

JIKA anda didalam.....

"berfikirlah dengan hati yang TENANG, dada yang LAPANG, jiwa yang MATANG"

INSYAALLAH...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK SAYA !!!!

aku SAYANG KELUARGA aku